Zorlu Dergi / Röportaj

Zorlu Dergi / Röportaj

Zorlu Dergi / Röportaj

Vestel Ticaret A.Ş / Online & Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Güler


1. Vestel, ihtiyaca uygun ve çözüm odaklı çalışmalarıyla sektöründeki birçok marka için örnek teşkil ediyor. Vestel’in teknolojisi ile ortaya çıkan Vestel Proje Ortağım hangi sorunlara çözüm üretmek amacıyla geliştirildi?

Vestel Proje Ortağım, Zorlu Holding’in gücü ve yerli Vestel teknolojisinin el ele vermesiyle ortaya çıkan, hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştıran bir projedir. Vestel Proje Ortağım, Vestel kurumsal bünyesinde bulunan LED Aydınlatma, İklimlendirme, Otel & İnşaat Projeleri ve Dijital Ekran Çözümleri Müdürlükleri’nin 2018 yılında tek bir çatı altında birleşmesiyle oluştu.  Proje dahilinde; aydınlatma, televizyon, beyaz eşya, ankastre, dijital çözümler ve iklimlendirme alanlarında profesyonel çözümler sunuyoruz. Ülkemizin tüm kurumlarının en yüksek teknolojiye ulaşması için çalışıyoruz.


2. Vestel Proje Ortağım eğitimden ulaşıma, endüstriden eğlence merkezine kadar toplumsal yaşamın her alanında hizmet ve teknolojik çözümler sunuyor. Oldukça geniş bir hizmet yelpazesi olan bu projenin arkasında nasıl bir ekip çalışması var?

Vestel Proje Ortağım’ın arkasında her biri kendi alanındaki uzmanlardan oluşan bir ekip ve bu ekibin titiz çalışması bulunuyor. Ekiplerimizle turizm, sağlık, kamu kuruluşlarına, inşaat sektörüne anahtar teslim hizmet veriyoruz. Farklı alanlarda uzmanlaşmış pek çok ekiple, projelerin ihtiyaçlarını en faydalı şekilde çözüme ulaştırıyoruz.



3. Vestel Proje Ortağım kapsamında birçok ürün özelleştirmesi bulunuyor. Bu özelleştirmelerin hepsi ayrı ayrı heyecan verici olsa da tamamlandığında hem sunulan hizmet hem de ürettiği çözümler açısından sizde ayrı bir yeri olan ürün özelleştirmesi / özelleştirmeleri var mı?

 

Pandeminin başından itibaren tüketicinin alışkanlık ve öncelikleri değişmeye başladı. En önemli ihtiyaç hepimizin bildiği üzere ekstra hijyen oldu. Sokağa gerekli olmadıkça çıkmadığımız ve kapalı ortamlarda kullanılan iklimlendirme sistemlerinin öneminin arttığı günlerde evlerde solunan havanın kalitesi de ön plana çıktı. Hijyen sunan iklimlendirme ürünlerine ilgi ve talep artış gösterdi. Daha sağlıklı bir ortam için evlerde kullandığımız iklimlendirme cihazlarımızın filtrelerini temizlemeyi ihmal etmemeliyiz. Bu hatırlatmayı yapan akıllı ürünlerimiz önem kazandı. Örneğin Vestel kablolu kumanda iç ünitenin toplam çalışma süresini kaydeder ve toplam çalışma süresi önceden ayarlı değere ulaştığında, kumanda kullanıcılara iç ünitenin hava filtresini temizlemeleri gerektiğini hatırlatır. Ayrıca Vestel VRF iç ünite panelleri, filtre temizliği erişimi için kolayca çıkarılabilir. Filtrenin düzenli olarak temizlenmesi, iç mekan havasını sağlığınız için temiz ve taze tutar. Tüketicinin artan hijyen talebini karşılayabilecek ürünleri onların kullanımına sunarak hayatlarını kolaylaştırmaya devam ettik. Evlere güneş gibi doğan, doğadan ilham alarak geliştirdiğimiz ‘Gün Işığı Teknolojili ürünlerimizden de bahsetmek isterim. Güneş ışığından beslenen temiz havanın doğal koruyucu olduğu bilim insanları tarafından kabul edilen bir gerçek. Güneş ışığı yaşamımızı beslerken, aynı zamanda temas ettiği noktalarda hava kalitesini artırarak bizi zararlı oluşumlara karşı koruyor. Vestel’in Güneş ışığından ilham alarak geliştirdiği Gün Işığı Teknolojisi de buzdolabı içindeki havayı temizliyor ve gıdaların temas ettiği hava kalitesini artırıyor. Bu sayede her türlü gıda daha uzun süre daha taze ve doğal bir şekilde korunuyor. Bu teknoloji bulaşık makinesinde ise yaydığı doğal ışık ile bulaşıklarda ekstra hijyen sağlıyor. Vestel Gün Işığı Inverter Klimalar, sahip olduğu ışın teknolojisi ile hijyen sağlıyor, çok kademeli filtreleme sistemiyle tertemiz bir ortam havası sunuyor. Gün ışığı teknolojisi hem iç ortamın hava kalitesini arttırıyor hem de iç ünite eşanjör yüzeyinin temiz kalmasını sağlıyor.



4. Vestel Proje Ortağım ile çalışmak isteyen yatırımcı için nasıl bir süreç işliyor. Siz projenin hangi süreçlerinde yer alıyorsunuz?

Çözüm ortaklarımız için sunduğumuz hizmette her ayrıntıyı düşünüyoruz. Öncelikle iş birliği yapacağımız kurumun ihtiyaçlarını doğru anlayabilmek için bir keşif turu düzenliyoruz. Belirlenen ihtiyaçlar dahilinde kuruma özel ürün tasarımı aşamasına geçiyoruz. Şekillenen proje için proje yatırım maliyetleri özelinde esnek ve çeşitli ödeme alternatifleri sunuyoruz. Uygulama kısmında ise alanında uzman ekibimizle projeyi hayata geçiriyoruz. Projenin gerçekleşmesi sonrasında satış sonrası hizmetimizi sürdürüyor, proje ortağımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyoruz. Bu şekilde projelerin öncesi, sırası ve sonrasında kısacası projenin tüm etaplarında yer alıyoruz. Bunun yanında ödeme süreçlerinde de proje ortaklarımızın yanında yer alıyoruz.  Sunduğumuz avantajlar ve 360 derece hizmetle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı başarıyoruz.



5. Vestel Proje Ortağım’ın önümüzdeki dönemde hedefleri nelerdir?

Global sağlık krizi dünya kaynaklarının sınırlı olduğunu ve doğanın biz olmadan da varlığını sürdürebileceğini insanlığa bir kez daha hatırlattı. Gelecek dönemde doğal kaynak tüketimini önemseyen ve çevreye duyarlı ürünler daha çok hayatımızda olacak. Vestel olarak ana değerlerimizden biri de sürdürülebilirlik. Tüm faaliyetlerimizi yaşadığımız dünyaya ve bizden sonra gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı gözeterek gerçekleştiriyoruz. Vestel Proje Ortağım olarak çevreci ürünlerle bireylerin karbon ayak izlerini azaltmalarına destek oluyoruz.

“Vestel’le Olur Neden Olmasın” marka stratejimiz kapsamında günün ihtiyaçları ve müşteri beklentilerine yönelik çözümler geliştiriyor, Vestel teknolojisini ihtiyaç duyulan her noktaya ulaştırıyoruz. Pandemi döneminde aşı dolabı ve UV-C filtre çözümleri, elektrikli araçların yaygınlaşması ile ise şarj istasyonu ve batarya ürünler geliştirdik. Tüm bu örnekler olmaz denileni yapabildiğimizin ve yeni ihtiyaçlara yönelik ürün ve çözüm geliştirmek için teknolojimizle her an hazır olduğumuzun birer göstergesi. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

;