“Ramada by Wyndham Beylikdüzü” Özel Sayısı

“Ramada by Wyndham Beylikdüzü” Özel Sayısı

“Ramada by Wyndham Beylikdüzü” Özel Sayısı

Sözcü: Vestel Ticaret A.Ş. Yurt İçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu

Firma olarak sizi kısaca tanıyabilir miyiz? Hangi alanda faaliyet gösteriyorsunuz?

Vestel Şirketler Grubu 16’sı yurt dışında olmak üzere toplam 26 şirketten oluşuyor. Dünya standardındaki üretim anlayışımız, yenilikçi ve kaliteli ürünlerimizle sadece ülkemizde değil küresel piyasalarda da varlığımızı sürdürüyoruz. 155 ülkeye gerçekleştirdiğimiz ihracat ile elektrik-elektronik sektöründe 20 yıldır ülkemizin ihracat şampiyonuyuz.

Vestel’in üretim gücü ve teknoloji bilgisinden yararlanarak hayata geçirdiğimiz Vestel Proje Ortağım ile tüm kurumların ve bireysel projelerin en yüksek teknolojiye ulaşması için çözümler geliştiriyoruz. Merkezimize iş ortağımızı ve ihtiyaçlarını koyarak firmaya özel ürün ve hizmetler üzerinde çalışıyoruz. Öncelikle keşif turu yaparak proje ihtiyaçlarını tespit ediyor, ihtiyaca uygun ürünler tasarlıyoruz. En uygun ürünleri, en doğru şekilde projelendirmeye özen gösteriyoruz. Her aşamada olduğu gibi satış sonrasında da kaliteli hizmetler sunmaya devam ediyoruz.



Turizm sektörüyle ne zaman çalışmaya başladınız? Sektöre yönelik ne tür çalışmalar yapıyorsunuz?

Vestel kurulduğu günden beri turizm sektörü ile iç içe çalışıyor. Geliştirdiğimiz Hotel TV çözümlerimizin yanı sıra otellere beyaz eşya, iklimlendirme, LED aydınlatma, dijital ekran çözümleri de sunuyoruz. Bir projenin her aşamasında farklı ihtiyaç noktalarında var olmaya ve iş ortaklarımıza çözüm sunmaya özen gösteriyoruz. Bu da bizi rakiplerimizden bir adım öne çıkarıyor.




Bugüne kadar hangi turizm projelerinde yer aldınız? (Toplu bir rakam verebilirsiniz. Ayrıca sizin için önemli birkaç tesisin adını da paylaşabilirsiniz.)

Geçen yıl Hilton Bakırköy, Gloria Hotels & Resorts, The Land of Legend / Rixos, Anemon Otelleri, Swiss Otel, Hampton by Hilton Aliağa, Hilton Garden Inn İzmir, Hilton İzmir, Best Western Konak İzmir, Korumar Ephesus Beach & SPA Resort, Ramada Ankara gibi referans otel projelerinde yer aldık. Hem yerli hem yabancı turistlerin tercihi olan büyük otellerde yer almak markamızın bu alanlardaki bilinirliğini artırıyor. Ayrıca bizlere de farklı tecrübeler katarak yeni projelerin kapılarını açıyor.




Toplam faaliyet alanınız içinde turizm sektörünün payı ne kadardır? Sektöre ilişkin planlamalarınız nelerdir?

Turizm sektörü Türkiye ekonomisinin dinamiklerinden biri. Vestel olarak biz de turizm sektörüne büyük ölçüde önem veriyoruz. Vestel Proje Ortağım olarak önümüzdeki dönemde de kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Daha kapsamlı ve büyük projelerde yer almak öncelikli hedefimiz. 2019 yılında da iş ortaklarımıza her aşamada çözüm üreteceğiz. B2B alanındaki projelere tasarım aşamasından itibaren mühendislik desteği vererek sadece üretim gücümüzle değil mühendislik çözümlerimizle de fark yaratacağız. 2019 yılında turizm sektörünün hızla büyümesi bekleniyor. Buna bağlı olarak biz de bu sektörde daha büyük işler yapacağımızı düşünüyoruz.




Çalıştığınız diğer sektörlerle karşılaştırdığınızda turizm sektörünün artıları, eksileri nelerdir?

Türkiye’nin turizmdeki hedefleri bizi de heyecanlandırıyor. Her yıl yeni konaklama tesisleri, restoranlar açılıyor. Türkiye’de her mevsim turizme uygun yerler var. 4 mevsim bir turizm ülkesi olan Türkiye’deki tesisler, diğer ülkelerdekilere göre çok daha konforlu ve kaliteli. Bu konforun ve kalitenin sağlanmasında bizim gibi turizm sektörüne hizmet veren markalar ve şirketler de yardımcı oluyor.




“Ramada by Wyndham Beylikdüzü” projesine nasıl dahil oldunuz? Kısaca hikayesini anlatır mısınız?

Bugüne kadar yaptığımız başarılı referans projeler ve Vestel markasının gücü bu projeyi almamızdaki temel unsurlar oldu……….



Bu tesiste ne tür çalışmalar yaptınız? Projenin toplam değeri ne kadar oldu?

Müşteri ihtiyacına en uygun ürün seçimi konusunda yönlendirmelerimizi yaptık. İhtiyaçları belirleyerek en doğru çözümü sunduk. Hotel misafirlerinin konaklama süresince daha iyi bir deneyim yaşamaları için 40 inç full HD TV’lerimizi otel odalarında konumlandırdık.



Tesise özel bir üretiminiz ya da hizmetiniz oldu mu?Bu projede “ilk”iniz var mı?

….



“Ramada by Wyndham Beylikdüzü” size göre nasıl bir tesis oldu? Tedarikçi gözüyle genel bir değerlendirme yapar mısınız?

Ramada by Wyndham Beylikdüzü gibi kaliteli bir projenin bir parçası olmak güzel bir deneyim oldu. Deneyimli otel yöneticileri ve güler yüzlü personeli ile müşterilerine yüksek memnuniyet sağlayacaklarına inanıyoruz. Görsel açıdan tatmin edici, kullanımı açısından konforlu ve fonksiyonel, kalite açısından ise üst düzeyde bir tesis.

;