Yeşil İş 2014 Sürdürülebilir İş Buluşması

Yeşil İş 2014 Sürdürülebilir İş Buluşması

Yeşil İş 2014 Sürdürülebilir İş Buluşması

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından 2009 yılından bu yana düzenlenen ve bu alandaki iş dünyasını bir araya getiren “Yeşil İş 2014: Sürdürülebilir İş Buluşması”, Vestel LED Aydınlatma sponsorluğunda Raffles İstanbul’da gerçekleşti.

Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Buluşması, bu yıl “Değişimi Yönetmek” teması ile katılımcılarla buluştu. İki gün boyunca 130 konuşmacı ve 60 oturuma ev sahipliği yapan konferans, önemli oturumlara sahne oldu. Bu yıl Yeşil İş’te İş Stratejileri, Enerji, Finans, Tedarik Zinciri Yönetimi, Binalar-Şehirler, Gıda, Karbon, Su Yönetimi ve Belediyeler konuları en güncel detayları ile gerek ana bölümlerdeki oturumlarda gerekse paralel bölümlerde interaktif oturumlar ile iş dünyasıyla buluştu.

Vestel LED Aydınlatma’nın sponsor olduğu Yeşil İş 2014’te bu yıl ilk kez “Sürdürülebilir İş Ödülleri” ve “Yılın Sürdürülebilir İş Lideri Ödülü” de verildi. Böylelikle sürdürülebilir iş modelleri ile başarı kazanmış kurumlar, sosyal, ekonomik ve çevre konularındaki tehditlere karşı ciddi adımlar atan liderler, Türkiye’de ilk kez ödüllendirildi.

;