Vestel Light&Building Fuarı’na katılımını basın toplantısıyla duyurdu

Vestel Light&Building Fuarı’na katılımını basın toplantısıyla duyurdu

Vestel Light&Building Fuarı’na katılımını basın toplantısıyla duyurdu

Vestel LED Aydınlatma ekibi, 31 Mart-04 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleşen dünyanın en büyük aydınlatma fuarlarından olan Frankfurt Light&Building Fuarı’na katılım göstereceklerini Zorlu Center’da düzenlenen bir basın toplantısında duyurdu.

26 Mart Çarşamba günü gerçekleşen aydınlatma sektörünün önde gelen dergilerinin bir araya geldiği toplantıya katılım oldukça yoğundu. Basın toplantısının konuşmacısı Sn. Tunç Göz sözlerine, Türkiye’deki tüm sokak aydınlatmalarının LED sokak armatürlerine dönüştürülmesinin ülkemiz için büyük bir enerji tasarrufu sağlayacağını belirterek başladı. Göz, bu konuda Vestel’in ilk adımı attığını ve bundan dolayı gurur duyduklarının da altını çizdi. Tunç Göz konuşmasının devamında sokak aydınlatması kadar, LED aydınlatma ürünlerinin çevre dostu olma özellikleriyle 2014’de evlerde de daha fazla tercih edileceklerini ekledi. Tüketicilerin hızlıca tasarruf ederek yaptıkları yatırımların dönüşlerini yine hızlıca geri aldıklarında, LED ürünlerine olan güvenin artacağını da vurguladı.

Basın toplantısının ilk haberleri, katılım gösteren dergilerin aşağıda belirtilen internet sitelerinde yayımlanmaya başlamıştır:
http://www.insaatyatirim.com/haber/10003/vestel-frankfurttaki-fuara-yeni-aydinlatma-urunleriyle-cikarma-yapacak.html
http://www.lightworld.com.tr/vestel-led-aydinlatma-light-building-fuarinda/
http://www.elektrikhaber.com/2014/03/19/vestel-lightbuilding-fuarinda-led-aydinlatma-urunlerini-dunyaya-tanitiyor/

;