Vestel Teknoloji Çözümleri ile tanıştınız mı?

Vestel Teknoloji Çözümleri ile tanıştınız mı?

Vestel Teknoloji Çözümleri ile tanıştınız mı?

Vestel Teknoloji Çözümleri, 2012 yılında Zorlu Holding bünyesinde hayatı kolaylaştıracak dijital ve teknolojik ekran çözümleri sunmak için kurulmuştur. Vestel Teknoloji Çözümleri olarak eğitim, sağlık, turizm sektörlerinin yanı sıra mağazacılık, parekende, gıda, ulaşım ve finans sektörlerine de özel dijital ekran çözümleri sunmaktayız.

Sektörel ihtiyaçları göz önüne alarak Etkileşimli Led Akıllı Tahta, Video Wall, Bilgilendirme Ekranları, Led Wall, Totem, Office Board gibi ürünleri ile teknolojik çözümler sağlamaktayız. Bütün ürünlerimizi, Manisa'da yer alan ve National Geographic Channel Mega Fabrikalar belgeseline konu olan ilk Türk fabrikası Vestel City'de üreterek en karmaşık ürünleri pazara en üstün kalitede sunmak için çalışıyoruz. Hizmetlerimiz eğitim çözümleri ve kurumsal çözümler olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.

Vestel Teknoloji Çözümleri, ilk olarak Vestel  Etkileşimli Led Akıllı Tahta ürünleri ile eğitim sektöründe dijital dönüşüm başlatılması sürecine katılmıştır. İlkokuldan üniversiteye, dil kurslarından dershanelere kadar bütün eğitim kurumlarına  interaktif ve hızlı öğrenme ortamı yaratacak teknolojik çözümler sunmaktayız.

Kurumsal ihtiyaçları göz önüne alarak geliştirilen Vestel Bilgilendirme Ekranı ile restoranlarda başlayan dönüşümü Video Wall ile devam ettirerek farklı sektörlerde de çözümler sunulmaya başlanmıştır. Bu ekranlar, tek merkezden yönetilebilme ve çeşitli formattaki dökümanları yayınlayabilme özelliğine sahiptir. Farklı model ve boyutlarıyla her türlü ihtiyaca uygun olan ürünler istenen her yerde reklam, tanıtım, bilgilendirme faaliyetlerini gerçekleştirmeye olanak sağlamaktadır.

Vestel Servis Organizasyonu adı altında B2B ürünlerine yönelik özel hizmet sağlayan VTS Saha Destek Ekibi yer almaktadır. Bu ekip, yerel servis ağından operasyonel destek alarak saha koşullarına bağlı olarak 7/24 satış sonrası hizmet vermektedir.

a
dsd
haberresim
haberresim2

Ürünler ve projeler hakkında detaylı bilgi almak için bize 0212 456 24 27 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

;