Vestel TEF Fuarı

Vestel TEF Fuarı

Vestel TEF Fuarı

Vestel Eğitimde Dijital Dönüşüm Hareketi Başlatıyor

Vestel, 11 – 13 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Teknoloji ve Eğitim Fuarı’nın stratejik ortağı olarak fuarda eğitimde dijital dönüşüm hareketi başlatıyor. Vestel, fuarda yer alacak standında yeni ürün ve teknoloijik çözümlerini eğitimde dijitalleşmeye hizmet vermek amacı ile tanıtacak.

Teknoloji devi Vestel, Eğitim Teknolojileri Derneği’nin düzenlediği Teknoloji ve Eğitim Fuarı’nda stratejik ortak olarak yer alacak. 11-13 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek fuar, üniversiteler, devlet okulları ve özel okullarla, bilgi teknolojileri, eğitim teknolojileri  başta olmak üzere eğitimin her alanında faaliyet gösteren firmaları İstanbul Kongre Merkezi’nde bir araya getirecek.

Vestel’in fuarda yer alacağı stantta derslerde kullanılacak, hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin hayatını kolaylaştıran akıllı tahtalardan, totem ve bilgilendirme ekranlarına kadar teknolojik çözümleri yer alacak. Akıllı tahtalar, interaktif öğrenme ortamında daha hızlı ve kolay öğrenme ortamı sağlarken, kampüs içi tanıtım ve yönlendirme amaçlı kullanan bilgilendirme ekranı, totemler ve videowallar ise okul içi iletişim ve tanıtımların gösterilmesinde  önemli bir yol gösterici oluyor.

Vestel’in fuardaki standında eğitim çözümü yazılımı kullanılarak geliştirilen tablet ve akıllı tahta etkileşimi de gösterilecek. Ayrıca Vestel’in akıllı tahtalarında Edmoware firması ile hareket ve algılama ara yüzüne sahip eğitim oyunlarını içeren Edbox uygulaması da yer alacak. Öğrencilerin duygusal ve bilişsel gelişimine katkıda bulunan bu uygulama ile öğrenciler okulu sevecek, öğretmenlerin ise hayatı kolaylaşacak.

Vestel’in fuarda tanıtacağı bir diğer yenilik ise Skype Kurumsal ve Office uygulamalarını içeren akıllı tahtalar. Vestel, Microsoft ile yaptığı iş birliği neticesinde kullanıcılara akıllı tahta üzerinden konferans toplantılar, mesajlaşma ve ekran paylaşma özelliklerini içeren Skype Kurumsal uygulamasını ve Word, Excel, PowerPoint, OneNote vb. Office uygulamalarını tercihe bağlı olarak ön-yüklü sunabilecek.

 Vestel, 3 gün sürecek fuar boyunca öğrenci ve öğretmenleri ürünleri ile buluşturup, sektörün her kesimine hizmetlerini tanıtarak eğitimde dijital dönüşüme destek verecek.

;