Köfteci Ramiz Vestelleniyor

Köfteci Ramiz Vestelleniyor

Köfteci Ramiz Vestelleniyor

haberresimaa1a0a957d7e422baf27e6ed344c4346
Köfteci Ramiz Dijitalleşme İçin Vestel’i Seçti

Köfteci Ramiz Dijital Dönüşüm İçin Vestel Dedi

Vestel, 1928 yılından bu yana hizmet veren Türkiye’nin önde gelen restoran zinciri Köfteci Ramiz’le dijital bilgilendirme ekranları ve içerik yönetimi için anlaşmaya imza attı. Vestel, 140’tan fazla restoranı bulunan ve gün geçtikçe sayısı artan Ramiz ile yaptığı anlaşma ile restoranlarını Vestel Menuboard’ lar ile dijital dönüşümüne başladı.


Teknoloji lideri Vestel, Türkiye’nin köklü markalarından Köfteci Ramiz ile yeni bir anlaşmaya imza attı.  Yerel tatlarını hassasiyetle koruyan Ramiz, global gıda zincirleriyle eş zamanlı olarak teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak, müşterilerine tatlarını artık daha etkili bir şekilde sunuyor. Ülke genelinde kendine ait tüm restoranlarında ve franchise’ larında, aynı ürünü aynı kalitede sunmayı prensip edinmiş olan Ramiz, Vestel Menuboardları sayesinde, tüm müşterilerine aynı anda ulaşıp, onları hem bilgilendiriyor hem de kampanyalarından haberdar ediyor.

Ramiz Kurumsal İletişim Direktörü Pınar Taşkınlar “Restoranlar için adeta vitrin görevi üstlenen Menuboardlarında  Vestel’i tercih etmesinin nedeni olarak gelişmiş Vestel ürün teknolojisinin yanında, Vestel’in bu konuda bir çok gıda zinciriyle olan kurduğu kesintisiz iletişimi ve 7/24 satış sonrası hizmetleriyle verdiği güven olduğunu belirtti”

Müşteri memnuniyetini ilke edinen Vestel, yapılan anlaşma kapsamında içerik yönetiminin de sorumluluğunu üstleniyor. Menuboard’larda, fiyatlı ürün görselleri ve kampanyaların yanı sıra ilerleyen zamanlarda özel videolar ve uygulamalar da yer alacak.

;