LED Lambalar CE İşareti Denetimi Kapsamına Alındı

LED Lambalar CE İşareti Denetimi Kapsamına Alındı

LED Lambalar CE İşareti Denetimi Kapsamına Alındı

VestelEBulten0217
2017 yılı Ürün Güvenliği Tebliğleri güncellemelerinin piyasaya oldukça büyük etkisi olacak. Bu noktadan hareketle güncellemeleri yazımızın devamında sizlerle de paylaşıyoruz.

2017 yılına yönelik olarak Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonları’nda (GTİP) ve/veya madde isimlerinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan değişiklikler kapsamında; LED lamba ürünlerine CE zorunluluğu getirildi. Vestel olarak; LVD (Low Voltage Directive) raporlarına sahip; Dekra, TUV gibi kurumlar tarafından güvenlik, performans testlerine tabi tutulan LED lambaları senelerdir tüketiciyle buluşturuyoruz. Dolayısıyla; CE belgesine sahip, dayanıklı lambalarımız bu yasadan etkilenmeyecek. Bizler de yeni yasa ile ambalajlarımızı, sahip olduğumuz raporları ön plana çıkaracak ve kaliteli ürünlerimizi vurgulayacak şekilde, tekrar gözden geçirdik.

Piyasadaki dayanıksız ve tüketiciyi mağdur eden ürünlerin bu yasa kapsamı ile giderek azalacağını bilerek, 2017’ye daha çok ürün çeşidi ile donanımlı bir şekilde hazırlandık. Ayrıca 2017 yılına özel yeni LED lamba kataloğumuzda; E27 Lamba, E14 Lamba, GU10 SPOT ürünlerimize ek olarak, LED Filament, LED G4/G9 SPOT, LED AR111 SPOT gibi çok çeşitli ve avantajlı ürünlerimizi de müşterilerimize tanıtıyoruz.

Vestel ürünlerine bayilerimiz, zincir marketler ve online satış kanalları aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

;